Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: BRENDA WAGENAAR | UVA

IN THE SPOTLIGHT: BRENDA WAGENAAR | UVA

Naam: Brenda Wagenaar
Opdrachtgever: UvA
Rol: Marketing communicatie adviseur

Vier weken geleden ben ik begonnen aan mijn opdracht als Marcom adviseur bij de Amsterdam Business School (onderdeel van de UvA). Een bekende plek voor mij, want zeven jaar geleden ben ik hier afgestudeerd. Ik hou me bezig met de marketing van de executive opleidingen. Een brede rol, want aan de ene kant gaat het om het aantrekken van de goede studenten voor de opleidingen, en aan de andere kant om de branding van de Amsterdam Business School door middel van contentmarketing. Dat mijn beslissing om twee jaar geleden te gaan freelancen mijn beste keuze op werkgebied is geweest, wordt hier maar weer eens bevestigd. Want wat is het toch leuk om steeds weer andere organisaties te leren kennen! Zeker de UvA, want er gebeurt hier van alles; onderzoeken, seminars, events, etc. En zoals je van een universiteit mag verwachten gaat het ook echt ergens over, wat mijn werk als marcommer extra interessant maakt. Plus: rondlopen tussen de studenten geeft ook een lekker energiek