Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: BEATRIJS VAN DINTER | KEERPUNT

27-06-2018
IN THE SPOTLIGHT: BEATRIJS VAN DINTER | KEERPUNT

Naam: Beatrijs van Dinter
Opdrachtgever: Keerpunt
Rol: Marcom manager
Vast

“Toen jasmijn me badderde was ik toevallig net gestopt bij mijn vorige werkgever en op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging. Wat ik belangrijk vind bij een werkgever is dat er een informele werksfeer heerst en dat de lijnen kort zijn. Maar voornamelijk vind ik het belangrijk dat ik de vrijheid en het vertrouwen krijg om mijn eigen koers te varen. Keerpunt is dus een perfecte match!

Maar Keerpunt? Daar had ik in ieder geval nooit van gehoord. En dat is mooi! Want de rol die ik nu vervul is er om het merk Keerpunt neer te zetten in de markt. Bij het bouwen van een sterk merk zijn een aantal elementen heel belangrijk: Je moet een heldere positionering hebben, dus je moet goed weten wie je bent. Deze positionering moet je consequent doorvoeren in alles wat je doet en heldere verwachtingen scheppen. Een fantastisch mooie taak voor mij.

In de paar weken dat ik nu bij Keerpunt rondloop, zie ik dat ik een mooi merk in handen heb. Keerpunt is één van de belangrijkste spelers als het gaat om arbodienstverlening, casemanagement,  re-integratie en duurzame inzetbaarheid. Keerpunt helpt de zieke medewerker weer duurzaam integreren. En de mensen die dit doen, hebben echt hart voor de zaak en zijn betrokken bij elke situatie. Onze klant ervaart dat ook, want Keerpunt scoort hoog op klanttevredenheid. Nu gaan we aan de slag om dit ook aan anderen te vertellen. Be good and tell it!”

Beatrijs