Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: CARLINE SCHAAD | CULTUURWERKT!

26-04-2018
IN THE SPOTLIGHT: CARLINE SCHAAD | CULTUURWERKT!

Naam: Carline Schaad
Opdrachtgever: Cultuurwerkt!
Rol: Communicatiespecialist
Freelance

“Medewerkers die Kunst & Cultuur bezoeken zijn aantoonbaar creatiever, vitaler en daardoor duurzaam inzetbaar binnen een organisatie.
CultuurWerkt! helpt bedrijven daarbij met diverse producten. Het cultuur-lidmaatschap biedt exclusieve kortingen en voordelen voor musea, bioscoop, theater-, muziek- en balletvoorstellingen. En met Cultuur op de Werkvloer verandert de werkvloer in een podium en brengt CultuurWerkt! letterlijk cultuur naar de werkvloer toe, van theatergezelschappen tot cabaretiers en muzikanten.Mijn passie voor kunst en mijn kennis op het gebied van communicatie komen samen bij CultuurWerkt! en ik ben daarom bevoorrecht dat ik mag meewerken aan de communicatie strategie voor aankomende jaren. Grootste uitdaging is om niet alles te willen doen wat op ons pad komt, maar om bewuste keuzes te maken voor een gegronde basis. Verder is het heel fijn om geïnspireerd te raken door mijn enthousiaste collega’s!

Speciaal voor het netwerk van Freelancers United mag ik namens CultuurWerkt! 15% korting op een creativity boost (Cultuur op de Werkvloer) aanbieden of gratis bemiddeling bij een groepsarrangement van minimaal 30 personen. Indien je hier gebruik van wilt maken, neem dan contact op met mijn collega Ilana van de Boel via telefoonnummer 020-788 88 11 of per mail.”

Carline