Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: CHANDRA ROUSSAC | NEW SKOOL MEDIA

IN THE SPOTLIGHT: CHANDRA ROUSSAC | NEW SKOOL MEDIA

Naam: Chandra Roussac
Opdrachtgever: New Skool Media
Rol: Marketeer

Als je van snel schakelen houdt, dan zit je bij Freelancers United aan het goede adres. Na mijn kennismakingsgesprek zat ik binnen no time op gesprek bij New Skool Media, een uitgever van 18 prachtige magazines, waar ik ook meteen aan de slag ben gegaan. Ik ben terecht gekomen in een jong en dynamisch marketing team waar innovatie het ‘key word’ is.
Jasmijn is aanstekelijk enthousiast en zeer betrokken gedurende de hele opdracht. Van de sollicitatieperiode tot aan de verlenging van mijn opdracht heeft zij mij geholpen en ook tussendoor staat ze altijd voor je klaar. Eigenschappen die gelden voor iedereen binnen Freelancers United en waar ik ze zeer dankbaar voor ben.