Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: GLADYS | LELYSTAD AIRPORT

05-09-2018
IN THE SPOTLIGHT: GLADYS | LELYSTAD AIRPORT

Naam: Gladys Nurmohamed
Opdrachtgever: Lelystad Airport
Rol: Corporate communicatie manager
Freelance

“In juli ben ik gestart bij Lelystad Airport. Het kantoor is ook op Lelystad Airport gevestigd, waardoor je direct met de business in aanraking komt: als ik naar buiten kijk, zie ik de vliegtuigen opstijgen en landen.
Als senior communicatieadviseur houd ik me met name bezig met omgevings- en bouwcommunicatie. Daarbij richt ik me vooral op stakeholders (o.a. ministerie, provincie en gemeente), pers en media. Daarnaast organiseer ik ook evenementen.
Het werkveld is breed en afwisselend; dit maakt het voor mij extra boeiend. De lijnen zijn kort, zodat er snel geschakeld kan worden. De organisatie is in volle ontwikkeling en ik verwacht dat de afdeling communicatie sterk gaat groeien de komende jaren.
Ik ben hier helemaal op mijn plek, omdat ik al mijn kennis en expertise in het team kan inzetten.”

Gladys Nurmohamed