Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: GONNEKE SEEGERS DARIS | TERRE DES HOMMES

IN THE SPOTLIGHT: GONNEKE SEEGERS DARIS | TERRE DES HOMMES

Naam: Gonneke Seegers Daris
Opdrachtgever: Terre des Hommes
Rol: Sr. Communicatie Adviseur

Zonder al te hoge verwachtingen schreef ik me in de zomer van 2019 in bij Freelancers United. De enigszins mysterieuze website maakte me nieuwsgierig en sceptisch tegelijkertijd. Er volgde een Facetime met Jasmijn. Een appje van Yasmin. Een belletje van Marjolein. Binnen no-time was het was raak. En hoe! Sinds september ben ik aan de slag als interim Sr. Communicatie Adviseur bij Terre des Hommes in Den Haag. Een klus die niet alleen praktisch alle boxjes op mijn wishlist aantikt, maar die me ook enorm aan het hart gaat. Want zomaar ineens kan ik mijn kennis en ervaring die ik jarenlang bij commerciële bedrijven heb opgedaan, inzetten tegen uitbuiting van kinderen wereldwijd. De persoonlijke en daadkrachtige aanpak van de dames van Freelancers United, hebben zowel mijn ‘nieuwe collega’s’ als deze freelancer very happy gemaakt. Whoop Whoop Freelancers United. Zo wil ik er over een tijdje nog wel een 🙂