Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: JOLINE | ING

Naam: Joline Kool
Opdrachtgever: ING
Rol: Content Marketeer
Freelance

“Werk je bij ING? Hoe is dat: een corporate en dan al die financiële producten enzo?” Dit zijn de eerste twee vragen die ik moet beantwoorden zodra ik over mijn nieuwe rol vertel en ik kan iedereen meteen verrassen: ik werk bij een startup & die heeft niets met banking te maken. Als contentmarketeer ben ik sinds half november aangesloten bij Ridecloud, een app die alle verschillende aanbieders van deelmobiliteit in 1 app laat zien. Waar je ook bent, je vindt de perfecte rit voor jou via onze app. Ridecloud is onderdeel van ING Labs, een proeftuin voor 15-20 verschillende startups. We zijn groeiend, het werk is heel uitdagend en mijn functie is binnen drie maanden ook al doorontwikkeld naar meer strategische marketing rol. And I like it. De internationale omgeving van ING Labs, het tempo en de diversiteit van het bouwen aan een groei-bom waar ik vol in geloof en de perks van een grote corporate die achter je staat. Zelfs het beloven van de bankiers eed. Het voelt alsof ik aan het begin van iets groots sta, and all is yet to come. En ik ben er klaar voor!”

Joline Kool