Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: LINDSEY VAN LOON | NSGK

IN THE SPOTLIGHT: LINDSEY VAN LOON | NSGK

Naam: Lindsey van Loon
Opdrachtgever: NSGK
Rol: Senior PR & communicatie adviseur

De afgelopen 5 maanden mocht ik voor stichting het Gehandicapte Kind als senior PR & communicatie consultant aan de slag. Het was voor mij de eerste keer in 4,5 jaar freelancen met mijn bedrijf Postcards to the Moon, dat ik vanuit huis aan zo’n intensieve interim opdracht begon. Best spannend! Ik had het geluk dat ik bij een fantastische club terecht kwam met bijzonder fijne collega’s, waardoor ik binnen no-time up and running was. Binnen een maand behaalde ik voor de organisatie al prachtige resultaten: miljoenen mensen zagen in de media de problematiek van kinderen met een beperking en de eenzaamheid waarmee ze dagelijks te maken krijgen. Met een totale mediawaarde van €785.562.86 voor alleen al deze campagne, kon ik als externe professional direct impact maken voor deze stichting. Het idee om me dagelijks in te zetten voor kinderen die knokken voor hetgeen ikzelf vaak als normaal beschouw, heeft me persoonlijk diep geraakt en mijn visie verrijkt. Door alle aangrijpende verhalen die ik in de afgelopen maanden voorbij heb zien komen van gezinnen met kinderen met een beperking, ben ik blijvend bewuster geworden en heb ik ervaren hoe gaaf het is om te werken met gedreven, capabele mensen met niet alleen een doel, maar ook een inspirerende droom!