Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: LIZA | JAARBEURS

IN THE SPOTLIGHT: LIZA | JAARBEURS

Naam: Liza Jansen
Opdrachtgever: Jaarbeurs
Rol: Content Marketeer
Freelance

Afgelopen december ben ik bij de Jaarbeurs gestart als Content Marketeer. Een hands-on rol met veel vrijheid en mogelijkheden. De afgelopen periode ben ik verantwoordelijk geweest voor de communicatie omtrent de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT), dè onderwijsbeurs van de Benelux. Voor deze beurs stelde ik nieuwsbrieven samen, dacht ik na over de social media strategie, schreef ik persberichten en bedacht ik online acties om bezoekers te trekken. Zo kreeg ik de vrijheid om de ‘NOT-DONE’-campagne op te zetten en uit te rollen: een reeks social media posts die draaiden om onderwijsprofessionals in te laten zien dat het ‘NOT-DONE’ was om niet naar de NOT te komen. En: een geslaagde beurs. Nu klaar voor de volgende!

Liza Jansen