Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: ROZA FRANCKEN | KEUNE HAIRCOSMETICS

IN THE SPOTLIGHT: ROZA FRANCKEN | KEUNE HAIRCOSMETICS

Naam: Roza Francken
Opdrachtgever: Keune Haircosmetics
Rol: Content Marketeer

Sinds in een half jaar ben ik werkzaam bij Keune Haircosmetics als Content Marketeer. Begin dit jaar was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Als net afgestudeerde merk je toch dat het vrij lastig is om te voldoen aan alle eisen die omschreven staan op de vacatures die je online tegenkomt. Toen werd ik benaderd door Freelancers United. Zij hadden twee vacatures gevonden die precies aansloten bij mijn wensen en behoeften. Twee dagen later stonden er twee sollicitaties gepland. Na het weekend had ik een nieuwe baan. Zo snel kon het dus gaan.

Zonder Freelancers United was ik nooit bij Keune Haircosmetics uitgekomen. Ik heb het gevoel dat deze baan op mijn lijf is geschreven; ik kan mijn creatieve kant combineren met datgene waar mijn generatie bekend om staat, namelijk social media. Het afgelopen halfjaar is voorbij gevlogen. Ik ben benieuwd wat mij nog meer te wachten staat!