Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: SILVIA WILLERING | KEUNE HAIRCOSMETICS

IN THE SPOTLIGHT: SILVIA WILLERING | KEUNE HAIRCOSMETICS

Naam: Silvia Willering
Opdrachtgever: Keune Haircosmetics
Rol: Webshop Owner

Na mijn sollicitatie op de functie van webshop owner bij Keune Haircosmetics, nam Jurrian contact met mij op. De verdere sollicitatieprocedure verliep via Freelancers United. Ze wilde graag met mij kennismaken en praten over de functie. Een zeer prettig gesprek volgde met Jurrian en Marjolein. In dit gesprek legde zij uit wat de rol van Freelancers United was, wat de functie in hield en hoe de procedure verder zou lopen. Het voelde heel persoonlijk en betrokken.

Direct een goed gevoel. Zowel over de functie, maar ook over de rol van Jurrian en Marjolein. Open, directe en heldere communicatie. Snel schakelen en reageren op vragen. Uiteindelijk verliep de gehele sollicitatieprocedure erg goed en ben ik sinds november aan de slag bij Keune Haircosmetics.

De persoonlijke aandacht die ik heb gekregen vanuit Freelancers United heb ik als erg prettig ervaren. Even een berichtje voor het sollicitatiegesprek en naderhand belangstelling tonen hoe het was gegaan. Een appje om je succes te wensen op je eerst dag en een leuke attentie ontvangen, dat zijn de kleine dingen die het doen. Maar erg belangrijk.

Bedankt Freelancers United en Jurrian voor deze hele prettige ervaring.