Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: AIDA BEELAERTS VAN BLOKLAND | ANWB, AFTERPAY EN BUILDING HEROES

IN THE SPOTLIGHT: AIDA BEELAERTS VAN BLOKLAND | ANWB, AFTERPAY EN BUILDING HEROES

Naam: Aida Beelaerts van Blokland
Opdrachtgever: ANWB | AfterPay | Building Heroes
Rol: Content- en Online Marketeer

Na van tevoren mijn beschikbaarheid bij Freelancers United te hebben opgegeven, werd ik wat later door Jasmijn en Jurrian benaderd voor verschillende leuke klussen, precies op het moment dat mijn schema weer wat rustiger werd. Dat sloot dus perfect aan! De afgelopen maand ben ik vervolgens aan de slag gegaan voor ANWB, AfterPay en Building Heroes in rollen als Content – en Online Marketeer. Rollen die aansluiten bij mijn ervaring, beschikbaarheid, wensen én bij toonaangevende bedrijven.

De communicatie en het proces verliepen duidelijk en efficient. Voordat ik het wist zat ik op kantoor bij mijn nieuwe opdrachtgevers! Met een ‘Who’s the Boss? You! Gefeliciteerd!’ ballon van Freelancers United die op locatie werd bezorgd op mijn eerste dag, en altijd een attent berichtje om te vragen hoe het kennismakingsgesprek of de eerste dag zijn gegaan. Een super goede ervaring die ik iedere freelancer zou aanraden. Veel dank!!!